Logo Eurostars Logistics

Over ons

Koeriersdiensten 24/7

Het Bedrijf Eurostars Logistics

 

Het bedrijf werd opgericht in 2013 door Patrick Armstörff en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames.

Over ons

 

Het bedrijf telt momenteel 3.500 m² magazijnruimte, een vloot van 15 voertuigen en heeft meer dan 20 medewerkers verdeeld over 3 vestigingen in 2 landen in West- en Oost- Europa.
Naast de hoofdzetel in Eindhoven (Nederland), heeft Eurostars Logistics een tweede thuisbasis in Belgie.

De sterkte van ons bedrijf.

 

De sterkte van het bedrijf ligt in de asset-based strategie : het is eigenaar van de vloot, magazijnen en IT-systemen. Dit maakt het mogelijk om een optimale controle over alle strategische processen te behouden. Het familiale karakter van het bedrijf zorgt voor een korte besluitvormingsprocessen. Hierdoor kan Eurostars Logistics zeer flexibel inspelen op veranderende klanteneisen en verschuivingen op de internationale markt.

 

Eurostars Logistics beschouwt haar klanten als partners. Wij streven altijd naar een langdurige, vaste relatie en blijven zoeken naar verbetering en optimalisatie. De toegepaste end-to-end-methodiek streeft ernaar gestroomlijnde processen te garanderen. Deze processen worden voortdurend geanalyseerd, geëvalueerd en geoptimaliseerd.

 

Als vooraanstaand logistiek dienstverlener en belangrijke werkgever willen we een voortrekkersrol opnemen in duurzaam ondernemen.

 

Succes is, naar onze mening, meer dan de som van inkomsten en kwartaalcijfers.

Zorg dragen voor het milieu, voor onze medewerkers en klanten, ondernemen met aandacht voor de generaties van morgen, dát is wat er werkelijk toe doet als we de eindberekening maken.

 

Daarom ook maakten we uitdrukkelijk de keuze om niet zozeer aan een duurzaamheidsstrategie te werken, maar wél een duurzame strategie te volgen.

 

Juist door onze strategische keuzes duurzaam te laten zijn, kunnen we écht het verschil maken en mee vormgeven aan een duurzame samenleving.

 

Onmogelijk? Zeker niet, want we kunnen rekenen op de steun van onze toegewijde medewerkers en partners wereldwijd.

 

Together we make it transpossible! And sustainable.

 

Sharona de Vries (accountmanager )

Klantbetrokkenheid

 

Eurostars Logistics beschouwt haar klanten als partners.

Wij streven altijd naar een langdurige, vaste relatie en blijven zoeken naar verbetering en optimalisatie.

 

De toegepaste end-to-end-methodiek streeft ernaar gestroomlijnde processen te garanderen. Deze processen worden voortdurend geanalyseerd, geëvalueerd en geoptimaliseerd.

 

Onze filosofie wordt uitgedragen door gemotiveerde chauffeurs, arbeiders, bedienden en managers die klantbetrokkenheid hoog in het vaandel dragen.

 

Het resultaat: Eurostars Logistics is een betrouwbare en eervolle partner voor al uw logistieke activiteiten. Het bewijs hiervan vindt u terug in de vele langdurige relaties die we hebben opgebouwd met onze huidige partners.

Ons team

Patrick Armstörff

Zaakvoerder & Wagenparkbeheerder

Dave Bergman

Seniorplanner 

Marilene Mulder

Medewerkster Logistieke dienstverlening