Logo Eurostars Logistics

Dienstenpakket

Koeriersdiensten 24/7

Koeriersdiensten van of naar Nederland.

 

Koeriersdiensten van of naar Nederland voor de voordeligste tarieven. Ons team vertel u graag over de mogelijkheden. Bij meerdere zendingen zijn er vaste prijzen per bestemming mogelijk. Zeer intressant voor zakelijke klanten en webshops die meerdere zendingen per week hebben om te versturen.

Pallettransport & Palletzending.

 

Pallettransport en Palles verzenden van of naar een bestemming in Europa voor de voordeligste tarieven. Ons team vertel u graag over de mogelijkheden. Bij meerdere zendingen zijn er vaste prijzen per bestemming mogelijk. Zeer intressant voor zakelijke klanten en webshops die meerdere zendingen per week hebben om te versturen.

Internationaal zijn wij de voordeligste speler op de markt op gebied van Palletsvervoeren als er een tijdslot op de zending zit.

Koeriersdiensten van of naar Belgie.

 

Koeriersdiensten van of naar Belgie voor de voordeligste tarieven. Ons team vertel u graag over de mogelijkheden. Bij meerdere zendingen zijn er vaste prijzen per bestemming mogelijk. Zeer intressant voor zakelijke klanten en webshops die meerdere zendingen per week hebben om te versturen.

Het afhalen en thuisbezorgen van online veilingkavels.

 

Afhalen en thuisbezorgen van onlineveiling kavels zoals BVA Auctions en Trooswijk Auctions. Van of naar iedere bestemming in Europa voor de voordeligste tarieven. Ons team vertel u graag over de mogelijkheden. Bij meerdere zendingen zijn er vaste prijzen per bestemming mogelijk. Zeer intressant voor zakelijke klanten en particulieren die meerdere zendingen per week hebben om te versturen.

Spoedzendingen van of naar iedere bestemming in Europa.

 

Spoedzendingen van of naar iedere bestemming in Europa voor de voordeligste tarieven. Ons team vertel u graag over de mogelijkheden. Bij meerdere zendingen zijn er vaste prijzen per bestemming mogelijk. Zeer intressant voor zakelijke klanten en particulieren als morgen te laat is.

Opslag en Warehousing. 

 

Alle magazijnen van Eurostars Logistics zijn state of the art gebouwd en uitgerust met de meest moderne technieken. Met minstens 10 meter vrije hoogte, 1 kaai op 1000 m², uitgerust met ESFR sprinklers, RF/modern handling equipment en op maat gemaakte automatiseringen tot papierloze magazijnen. Eurostars Logistics biedt de klanten zowel dedicated als non-dedicated capaciteit aan, afhankelijk van het volume en risico, en dit met het oog op een optimale kostenbeheersing. 

Heb jij je geregistreerd voor onze exclusieve aanbiedingen?

 

Of wenst u na deze informatie contact met iemand van ons team om te bekijken wat de beste oplossing is voor uw zendingen?