Blogg

Creative ideeen van vervoeren komen tot leven!

Een mooie update op onze webpagina: jouw transport wordt opgehaald en afgeleverd in het moment dat jij kiest. We brengen je hier graag op de hoogte van de veranderingen.

Opgehaald en afgeleverd in het tijdvak dat jij wilt ?


Waar je eerder nog meerdere tijdvakken selecteerde voor ophalen en afleveren, kies je sinds vorige week maar één tijdvak waarin het wordt opgehaald en afgeleverd. Zo hoef je niet af te wachten maar weet je meteen welk tijdvak je thuis moet zijn. Deze verbeterde service is mogelijk dankzij ons groeiende wagenpark van koeriers. Daardoor wordt nu jouw transport opgehaald en afgeleverd op het moment dat jij wilt.

En combineren de planners van Eurostars Logistics jou zending zodat jij op jou gewenste moment wordt geleverd !

Dat betekent dat overleg met de andere partij, bijvoorbeeld het ophaaladres, ook makkelijker is geworden. Je vraagt nu simpelweg uit welk moment hen uitkomt en plaatst de opdracht. De voordeligste optie is nog steeds bezorging op de derde werkdag of later vanaf het moment van plaatsen. Dan zijn er namelijk meer mogelijkheden zijn om jouw transport te verbinden aan een koerier die de route toch al rijdt.

Nieuw: same-day delivery
Eerder garandeerden wij opdrachten alleen als ze konden worden bezorgd op de volgende werkdag of later, maar vanaf nu garanderen we binnen onze service ook bezorging op dezelfde dag. Voorwaarde is dat het transport voor 12:00 is aan gemeld bij onze centrale planning.

Plaats altijd correctie informatie bij een ritopdracht !

 

Aanpassing maken? Zo gepiept! Je kunt nu makkelijk terug naar een eerdere stap.

Wanneer je opdracht zwaarder is dan 100 kilo vragen we je ook het exacte gewicht op te geven.

We zijn altijd op zoek naar manieren om onze service gemakkelijker en sneller te maken voor klant en koerier.

 

Met vriendelijke groeten ,

 

Eurostars Logistics | Koeriersdiensten 

 

Makkelijker kunnen we het niet maken !